Guider / Leasing av bil - enkelt og trygt - privatlease.no

Leasing av bil - enklere blir det ikke

 

Privatlease.no er for deg som vil ha et enkelt og trygt bilhold. Vi er en stor aktør med priser du forstår. Vi tilbyr leasing av nøye utvalgte biler til priser som tidligere kun var tilgjengelig for større bedriftskunder. 

Hos oss i Privatlease.no får du mer enn 20 års erfaring innen bil og finansiering. Vi hjelper deg gjerne med det du måtte lure på om leasing av bil!

 

Enklere å lease bil med Privatlease.no

Vårt mål er å tilby de beste leasingprisene i markedet. På grunn av våre felles innkjøpsavtaler kan du nyte godt av gode avtaler og priser.

Våre leasingavtaler formidles via Drivalia Lease Norge AS og vi har over 20 års erfaring innen bil og finansiering. Vi er også Norges første merkevareuavhengige formidler av privatleasing på nett. Fordelen er at vi har kjente og populære bilmodeller, uansett merke.

 

Flere fordeler ved å lease gjennom Privatlease.no

 • Gunstige betingelser
 • Fra kr 0,- i innskudd
 • Én månedlig faktura
 • Forutsigbare bilkostnader (fast månedsleie inkl. mva)
 • Du vil være innenfor garanti- og reklamasjonstid satt av importørene dersom noe skulle skje med bilen
 • Bilforhandler tar risikoen for svingninger i bruktbilmarkedet og du slipper usikkerheten ved å skulle selge bilen etter endt leasingperiode

 

Dette får du ved å lease gjennom oss

Å lease bil gjennom Privatlease.no er forutsigbart og trygt. Du velger selv hva du vil at avtalen skal innebære. Altså du bestemmer selv hvor mange kilometer du ønsker, hvor mye innskuddet skal være og hvilke tilleggstjenester du skal ha med. Du kan også endre både leieperiode og antall kilometer underveis i leieperioden.

Alle våre biler har nybilgaranti. Dekningen er litt forskjellig fra merke til merke, men alle har minimum 5 år eller 100.000 km, og vil da dekke hele leasingperioden.

Når du leaser bil hos oss kan du velge å ha forsikring og service inkludert. Da behøver du kun å bestille time når det er tid for service i henhold til instruksjonsboken. Vi tilbyr også disse valgfrie tilleggsproduktene: 

 • Drivstoffkort med storkunderabatt fra Shell, Circle K, YX og Esso
 • Bombrikkeadministrasjon
 • Ladebrikke
 • Hjemmelading (ladeboks og installering)
 • Dekkhotell

 

Da vil du motta én faktura i måneden med alle kostnader inkludert - altså enkelt og forutsigbart.

 

Våre biler

Vi i Privatlease.no tilbyr et bredt spekter av bilmerker og modeller. Vi er merkeuavhengige og har alt fra kompakte småbiler til store familiestasjonsvogner og SUVer. Vi tilbyr også varebiler.

Velg mellom elbil, hybrid, diesel eller bensin, etter hva som passer deg og din livsstil best. Alle våre biler er helt nye, slik at du får med deg nybilgarantien.

Vi har avtaler med autoriserte merkeforhandlere i Norge som bestiller bilene fra respektive importør. Det betyr at du får nøyaktig samme bil og rettigheter som om du gikk direkte til merkeforhandler.

 

Slik leaser du bil på nett

Privatlease.no er veien til enklere leasing. Du kan alltid ringe eller sende oss en e-post, eller følge disse enkle stegene:

 1. Finn bilen du vil ha på våre nettsider.
 2. Brukt leasingkalkulatoren for å finne ut hva din månedspris blir. Her legger du inn blant annet leieperiode, kilometer og ønsket innskudd. Du velger også tilleggstjenester som service og forsikring.
 3. Send inn en helt uforpliktende søknad. Du vil så motta et tilbud fra oss, som du kan velge å takke ja til via bankID.
 4. Etter du har signert avtalen vil vi kontakte deg for å avtale levering og gi deg all informasjon du trenger.
   

Finner du ikke bilen du vil ha? Savner du mer utstyr eller en annen modell? Send oss en mail på post@Privatlease.no med dine ønsker, så vil vi gi tilbud på din drømmebil.

 

Vi hjelper deg med leasing

Når det kommer til leasing av bil står vi klare for å hjelpe deg fra A til Å. Har du flere spørsmål kan du finne svar på våre FAQ-sider.

Vi ønsker å gjøre leasing så enkelt og trygt som mulig for deg. Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe deg med.

 

Leasing av bruktbil- hvordan fungerer det?

Visste du at hos Privatlease.no kan du lease litt brukte biler, og dermed kutte ventetiden på leasingbil med flere måneder? Med bruktbilleasing fra Privatlease.no
får du bilen nærmest på dagen.ere

Les mer

Fordeler ved å lease bil

Vurderer du å lease din neste bil? Her finner du alt du trenger å vite om leasing av bil og hvorfor du bør velge Privatlease.no. Enten du har leaset bil tidligere eller det er første gang du vurderer leasing; det kan være mye å tenke over når du skal velge eierform for din neste bil, og ikke minst leasingpartner.

Les mer

Les vår personvernerklæring og om bruk av cookies

Car & FAQ Icons created by Freepik - Flaticon
Guide icon created by Smashicons - Flaticon